آمــوزا

!!! آموزشــ بعضیـــ چیــــــزا

آمــوزا

!!! آموزشــ بعضیـــ چیــــــزا

آمــوزا

کامپیوتر ، اینترنت، اخبار فناوری، نرم افزار و سخت افزار

نویسندگان
سایت های مرجع

آموزش گام به گام و تصویری ساخت وبلاگ در بلاگفا

دوشنبه, ۴ اسفند ۱۳۹۳، ۰۴:۵۴ ب.ظ

 

روش های متعددی برای ساخت وبلاگ وجود دارد. ما میتوانیم برای ایجاد وبلاگ از خدمات مجانی سایت های سرویس دهنده وبلاگ استفاده کنیم و یا فضا و دامین اختصاصی برای خود خریداری کرده و این کار را روی سایت اختصاصی خود انجام دهیم. در این پست فقط روش ساخت وبلاگ با استفاده از سرویس دهنده های رایگان توضیح داده خواهد شد. با توجه به سهولت کارکردن با وبلاگ های فارسی، در ادامه چند مورد از معروفترین سرویس دهندگان وبلاگ ایرانی معرفی و سپس به مراحل اصلی ساخت وبلاگ پرداخته خواهد شد.

رایج ترین سرویس های رایگان وبلاگ در ایران عبارتند از:

پرشین بلاگ (http://persianblog.ir)

بلاگفا (http://www.blogfa.com)

میهن بلاگ (http://mihanblog.com)

بلاگ اسکای (http://www.blogsky.com)

در مطلب جاری، آموزش ساخت وبلاگ در سرویس دهنده بلاگفا را به تشریح برای علاقه مندان بیان خواهد شد.

 

بقیه در ادامه مطلب...

* گام اول: وارد سایت بلاگفا (www.blogfa.com) شوید.

برای مشاهده ی تصویر بزرگتر کلیک نمایید

* گام دوم: از قسمت پایین صفحه (مطابق تصویر بالا) روی دکمه ی "ایجاد وبلاگ جدید" کلیک کنید.

در این مرحله وارد یک صفحه ی جدید خواهید شد که در آن اطلاعات مرتبط با وبلاگ مورد نظر خودتان را وارد می کنید. بخش هایی که در این مرحله می بایست تکمیل گردد در تصویر زیر نشان داده شده است و طبق توضیحاتی که در ادامه خواهد آمد نسبت به وارد نمودن آنها اقدام نمایید.

برای مشاهده ی تصویر بزرگتر کلیک نمایید

* گام سوم: همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید اطلاعات مختلفی می بایست تکمیل گردد که نخستین بخش آن نام کاربری می باشد. نام کاربری همان آدرس وبلاگ شما می باشد و همچنین برای ورود به وبلاگ باید از این عبارت استفاده کنید. توجه داشته باشید که این بخش حتماً می بایست با حروف انگلیسی تکمیل گردد.

به عنوان مثال اگر در این فیلد کلمه khabar را وارد کنید آدرس وبلاگ شما www.khabar.blogfa.com  می باشد.

کلمه عبور: در این قسمت یک کلمه عبور دلخواه (رمز عبور) وارد کنید.

در وارد کردن کلمه عبور خود دقت کنید زیرا برای وارد شدن به قسمت مدیریت وبلاگ خود به آن نیاز دارید. همچنین به منظور افزایش امنیت وبلاگتان، از عبارات معمولی و ساده برای کلمه عبور خود بپرهیزید. 

تکرار کلمه عبور: در این قسمت کلمه عبور خود را مجدداً وارد کنید.

عنوان وبلاگ: در این قسمت نام وبلاگ خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که نام وبلاگ منظور آدرس وبلاگ نیست بلکه جمله یا عبارتی است که با موضوع و نوشته وبلاگ شما همخوانی داشته باشد.

نام نویسنده: نام واقعی خود (یا یک نام مستعار) را در این قسمت وارد کنید.

شرح وبلاگ: در این قسمت در قالب جمله ای کوتاه موضوع وبلاگ خود را به صورت مختصر و مفید توضیح دهید.

ایمیل خصوصی: در این قسمت می بایست ایمیلی را برای ارتباط شما با مدیر و یا سایرین مسولان بلاگفا وارد کنید. توجه داشته باشید که این ایمیل برای مخاطبین وبلاگ شما به نمایش در نخواهد آمد. همچنین اگر رمز عبور وبلاگ خود را فراموش کردید، با استفاده از همین ایمیلی که در این قسمت وارد نموده اید می توانید رمز عبور خود را بازیابی نمایید.

در قسمت بعد قوانین و مقررات مربوط به سایت بلاگفا و سرویسی که شما تصمیم دارید از آن استفاده نمایید توضیح داده شده است که می بایست آن را مطالعه و رعایت نمایید.

در آخرین قسمت از صفحه ی ثبت وبلاگ یک کد امنیتی چند رقمی به نمایش در آمده است که می بایستی آن عدد را در قسمتی که در زیر آن مشخص شده به صورت صحیح وارد نمایید.

* گام چهارم: با وارد کردن کد امنیتی تقریباً کار شما به پایان رسیده و تنها می بایست دکمه "قبول قوانین سایت و ایجاد وبلاگ" را بزنید. (طبق تصویر بالا)

پس از گذشتن از این مرحله در صورتی که نام کاربری شما قبلا ثبت نشده باشد وبلاگ شما ایجاد می شود. اما چنانچه با پیغام خطا مبنی بر تکراری بودن نام وبلاگ مواجهه شدید، می بایست یک نام کاربری جدید انتخاب و مجدداً بخش های خالی را تکمیل و ثبت نمایید.

چنانچه نام کاربری شما تکراری نباشد، پس از کلیک کردن روی دکمه  "قبول قوانین سایت و ایجاد وبلاگ"، به صورت اتوماتیک وارد یک صفحه ی جدید می شوید که حاوی یک پیام تبریک می باشد و بیانگر این است که وبلاگ شما با موفقیت ایجاد شده است. 

اکنون وبلاگ شما ساخته شده است و زمان آن فرا رسیده که وارد قسمت مدیریت وبلاگ خودتان بشوید!

* گام پنجم: وارد صفحه اصلی سایت بلاگفا (http://www.blogfa.com) بشوید.

طبق تصویر زیر هنگامی که وارد صفحه اصلی سایت بلاگفا می شوید در سمت راست این صفحه قسمتی برای ورود به مدیریت وبلاگ در نظر گرفته شده است که با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبورتان که در مرحله ی ایجاد وبلاگ انتخاب کرده اید می توانید وارد قسمت مدیریت وبلاگتان بشوید.

برای مشاهده ی تصویر بزرگتر کلیک نمایید

 پس از ورود به مدیریت بلاگ شما می توانید به راحتی مطالب دلخواه خود را در دنیای وسیع اینترنت انتشار دهید. البته در عین حالی که می توانید مطالب خود را انتشار دهید بلاگفا دنیایی از امکانات را برای شروع وبلاگ نویسی حرفه ای در اختیارتان گذاشته است.

* گام ششم: در این مرحله شما می توانید با کلیک کردن بر روی گزینه ی "ارسال مطلب جدید"، نخستین مطلب وبلاگ خود را از طریق صفحه ی جدیدی که باز خواهد شد نوشته و منتشر نمایید.

برای مشاهده ی تصویر بزرگتر کلیک نمایید

* گام هفتم: در صفحه ی جدیدی که باز شده است امکانات لازم برای نوشتن مطلب جدید و انجام تنظیمات دلخواه بر روی متن و همچنین افزودن عکس به متن در اختیار شما قرار گرفته است که در تصویر زیر مشاهده می کنید و در ادامه به معرفی اجمالی این بخش ها پرداخته خواهد شد.

برای مشاهده ی تصویر بزرگتر کلیک نمایید

عنوان مطلب: در این قسمت می بایست عنوان یا تیتر مطلبی که قصد نگارش آن را دارید وارد کنید.

* گام هشتم:در این قسمت مجموعه ای از ابزارهای لازم جهت مشخص کردن تنظیمات مرتبط با متن تعبیه شده است. مثلاً از این بخش می توانید نوع فونت و یا سایز متن را انتخاب کنید. در ادامه تعدادی از این امکانات به صورت مختصر توضیح داده شده اند:

ابزارهای تراز کردن متن:  ابزاری برای مرتب کردن نوشته ها که به طور خودکار عمل می کند و باعث می شود چیدمان و قرار گرفتن نوشته هابه شکل مرتب و یکنواخت صورت گیرد مانند چپ چین٬ وسط چین٬ راست چین٬ تراز شده که البته ما فارسی زبانها معمولا از گزینه راست چین آن استفاده می کنیم.

سبکهای متنی:  سبکهای متنی ابزاری هستند برای جلب توجه بازدید کننده به متون مورد نظر که اگر از آنها به درستی استفاده کنیم خیلی مفید می باشند. البته استفاده نابجا از این ابزار ظاهر آراسته و تمیز وبلاگ شما را از بین خواهد برد. سبکهای متنی سیستم بلاگفا شامل گزینه های پررنگ٬ کج٬ زیر خط و خط خورده می باشد. لازم به ذکر است گزینه زیرخط (Underline) بیشتر برای متون انگلیسی مناسب می باشد.

زیر نویس و بالا نویس: گزینه های زیرنویس و بالانویس باعث می شوند هنگام تایپ کردن در گزینه زیر نویس نشانگر تایپ بالای متن نوشته شده و در گزینه بالانویس پایین متن نوشته شده قرار گیرد.

جهت های نوشتاری:  گزینه چپ به راست باعث می شود نشانگر تایپ ما به سمت چپ رفته و متونی را که ما در حین تایپ کردن آن هستیم به سمت راست حرکت کند. در گزینه راست به چپ عکس این عمل رخ می دهد. این گزینه برای تایپیست های حرفه ای کاربرد دارد آن هم به این دلیل که نشانگر تایپ خود را گم نکنند. چنانچه متن مورد نظر شما به زبان فارسی است از گزینه راست به چپ استفاده نمایید تا چینش جملات شما به درستی انجام گیرد.

اندازه و انتخاب قلم (فونت):  همانطور که از نامش پیداست برای انتخاب و اندازه قلم به کار می رود. لیست قلم های بلاگفا شامل:Arial٬Courier New٬Georgia٬Tahoma٬Times New Roman٬Verdana٬Impact٬Wing
Dings می باشد. که البته ما ایرانی ها معمولا از فونت تاهوما با سایز ۲ استفاده می کنیم. لازم به ذکر است فونت WingDings برای علائم به کار می رود و می توان با ترکیبی از کلید Shift و هر کلید دیگری یک علائم خاص ایجاد کرد٬ مانند: !-?@#$%

درج شکلک های حالات صورت:  شما می توانید در کنار نوشتن٬ نسبت به متن های خود از شکلکهای گوناگون بلاگفا استفاده کنید. البته استفاده بی رویه از این شکلکها بازدید کننده را خسته می کند.

 

ویرایش یا درج لینک:  اگر در حین نوشتن قصد لینک به سایت یا ایمیلی(( به طور همزمان ))و یا… را داشته باشیم از این گزینه استفاده می کنیم. برای مثال اگر ما قصد داشته باشیم به یک آدرس ایمیل لینک بدهیم بهتر است از این گزینه استفاده کنیم. بدین صورت٬ وقتی که پنجره((ویرایش یا درج لینک )) باز شد از زیر منوی Type گزینه Mailto را انتخاب کنیم و سپس در قسمت Url آدرس ایمیل مورد نظر را تایپ نماییم. پس از زدن دکمه Ok آدرس به صورت اتوماتیک درج خواهد شد.

 

افزودن لینک:  این لینک هم تقریـبا در مواردی کار همان گزینه “ویرایش یا درج لینک” لینک را انجام می دهد ولی با این تفاوت که برای کلمه خود می توانید عبارتی غیر از آدرس اینترنتی که قصد داشتید به آن لینک بدهید را وارد کنید. منظورم این است که اگر بخواهید به آدرس solaris.blogfa.com لینک بدهید می توانید این لینک را به کلمه.::آموزش وبلاگنویسی::. نسبت دهید و با کلیک روی عبارت .::آموزش وبلاگنویسی::. وارد آدرس solaris.blogfa.com شوید. اما در گزینه “ویرایش یا درج لینک” این امر امکان پذیر نبود. مزیت دیگر این گزینه بخش پنجره مقصد است که می توانید نحوه باز شدن لینک خود را به ۲ صورت یعنی (( در پنجره جدید باز شود یا در پنجره خود وبلاگ باز شود)) تعیین کنید.

 

افزودن تصویر:  خوب٬ بالاخره میرسیم به این گزینه یعنی قرار دادن تصویر در وبلاگ که به یکی از احتیاجات اصلی وبلاگ نویسان تبدیل شده است. کلا کار چندان سختی نیست ولی خوب اگر هم از آن بی اطلاع باشید سخت می توان راه حل آن را به دست آورد. طریقه قرار دادن عکس در وبلاگ به ۲ صورت انجام می شود.
۱- طریقه قرار دادن عکس های موجود در اینترنت.
۲- طریقه قرار دادن عکسی که بر روی کامپیوتر شخصی شما قرار دارد.

توضیح روش اول: اگر عکس دلخواه شما روی یک صفحه اینترنت باشد کافی است روی آن عکس راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. اکنون تمام عبارتی را که مقابل ( Address URL ) یا (Copy Image URL) نوشته شده است را به دقت انتخاب کنید “دقت داشته باشید که کل عبارت انتخاب شده باشد”. روی عبارت انتخاب شده کلیک راست کرده و گزینه Copy بر گزینید. حالا به واژه پرداز بلاگفا برگشته و در محل مناسبی که می خواهید عکس درج شود کلیک کنید. سپس روی افزودن تصویر کلیک کنید. پنجره باز می شود. آدرس کپی شده را در فیلد “آدرس تصویز” Paste کنید. با این کار عکس مورد نظر به یادداشتتان افزوده می شود. برای فایلهایی با فرمت Gif نیز می توانید همین کارها را انجام دهید.

 

توضیح روش دوم :

چنانچه قصد دارید از تصویری که بر روی کامپیوتر شخصی شما قرار دارد در وبلاگ خود استفاده کنید، ابتدا می بایست آن تصویر را به روی فضایی در اینترنت منتقل کرده و سپس از آن تصویر در وبلاگ خود استفاده نمایید. برای انجام این کار به یک فضای رایگان برای قراردادن عکس خود نیاز دارید. معمولاً سایت های زیادی وجود دارند که شما می توانید عکس های خود را بر روی فضای آنها قرار دهید. یکی از سایت هایی که شما برای میزبانی عکس های خود می توانید از آن استفاده کنید سایت "عکس گیگ" (www.axgig.com) می باشد. یکی از مزیت های این سایت سرعت بالای سرورهای آن و همچنین عدم نیاز به ثبت نام می باشد. اکنون وارد این سایت شده و طبق تصویر زیر فایل یا فایل های مورد نظر خود را از داخل کامپیوتر خود انتخاب نمایید. چنانچه تعداد فایل هایی که می خواهید از آنها استفاده نمایید بیش از 2 عدد است از طریق گزینه (+) که در تصویر زیر نیز مشخص شده است، این امکان فراهم شده است تا به هر تعداد که نیاز دارید به صورت همزمان فایل های خود را بارگذاری (آپلود) نمایید. 

برای مشاهده ی تصویر بزرگتر کلیک نمایید

پس از بارگذاری فایل ها، صفحه ی جدیدی باز خواهد شد که حاوی 5 لینک است که شما می بایست اولین لینک یعنی "آدرس مستقیم عکس" را استفاده نمایید. این آدرس را از فیلد مربوطه کپی کرده و در پنجره ی افزودن عکس درج نمایید. (طبق تصاویر زیر)

 برای مشاهده ی تصویر بزرگتر کلیک نمایید

پس از کپی کردن آدرس تصاویر بارگذاری شده، از طریق گزینه ی افزودن عکس  و همانگونه که در تصویر زیر مشخص شده است، آدرس تصاویر را وارد نموده و ثبت نمایید.

 

 

خط افقی:  معمولا هنگامی که قصد داشته باشیم مطلبی را از مطلبی دیگر جدا کنیم از این خط استفاده می کنیم.

جدول:  این گزینه چندان مورد استفاده وبلاگ نویسان معمولی قرار نمی گیرد. اما گاهی هم برای بعضی از کارها استفاده می شود مثلا اگر یک وبلاگ نویس٬ بازاریابی کتابهای مغازه خود را انجام می دهد و حال قصد دارد لیستی از قیمت کتابهای مغازه خود را در وبلاگ خود قرار دهد خوب قطعا بهتر است که این وبلاگ نویس از جدول برای درج لیست کتابها٬ قیمت کتابها٬ نام ناشر٬ نام نویسنده و… استفاده کند.

 

مشاهده کد:  این گزینه برای کاربران عادی تا حدودی زیادی بدون استفاده است و فقط آندسته از کاربرانی که با کدنویسی صفحات وب آشنایی دارند می توانند از آن برای انجام تغییرات تخصصی استفاده نمایند. این گزینه کدی را که واژه پرداز بلاگفا ((همان محلی که نوشته های خود را در آن می نویسید)) همان محلی که نوشته های خود را در آن می نویسید ایجاد کرده است را به نمایش می گذارد. این کد همان کدی است که ساختار نوشته ها و… را که در صفحه “پست مطلب جدید” ایجاد کرده اید را به زبان HTML نمایش می دهد.

رنگ قلم:  چندان لازم به توضیح نیست. رنگ نوشته های خود را می توانید با این گزینه تغییر دهید فقط سعی کنید حتی الامکان رنگی را انتخاب کنید که به پس زمینه رنگ قالب شما همخوانی داشته باشد”چشم خواننده را خسته نکند”. بیشتر سعی کنید نوشته های معمولی خود را با یک رنگ ثابت بنویسید به علت اینکه اگر غیر از این باشد شکل ظاهری وبلاگ شما را سبک و یا شلوغ جلوه می دهد.
رنگ زمینه نوشته ها:  استفاده زیاد از این گزینه را توصیه نمی کنم. زیرا پستها و نوشته هایتان را نامنظم نشان می دهد. این گزینه برای نوشته های شما پس زمینه ای با رنگ دلخواه شما ایجاد می کند.

لیست شماره دار و لیست علامت دار:  گاهی شما می خواهید نوشته ها و یا توضیحات خود را به صورت موردی بیان کنید. طریقه انجام کار بدین صورت است که شما یک بار گزینه را فعال می کنید و به نوشته خود ادامه می دهید و با هر بار فشار دادن کلید Enter یک شماره به موارد شما افزوده می شود. این گزینه ها این امکان را به شما می دهند تا به سادگی هر چه تمام تر این امکان را عملی کنید.

درج ادامه مطلب:  با استفاده از این دکمه این امکان را دارید که اگر پست شما خیلی طولانی باشد، بخشی از متن شما را نوشته و بقیه را در قسمت ادامه مطلب درج خواهد کرد که خواننده با کلیک کردن روی "ادامه مطلب" می تواند تمام پست را یک جا بخواند.

 

*************

اما برویم سراغ گزینه های سمت راست بخش مدیریتی … .

مدیریت مطالب قبلی :

در این قسمت شما می توانید مطالب قبلی خود را بر اساس نمایش آخرین پستها یعنی ۱۰ پست آخری که در وبلاگ به ثبت رسانده اید و دیگر مطالبی را که به نسبت زمانی ( ماههای سال ) به ثبت رسانده اید را به صورت ماه به ماه برای شما مشخص کند.

این سیستم حتی تاریخ به ثبت رسانیدن هر مطلب را در سمت راست هر پست مشخص می کند.همچنین شما می توانید از این طریق پست خود را حذف و یا ویرایش کنید.

برای مشاهده ی تصویر بزرگتر کلیک نمایید

آخرین نظرات خوانندگان: این گزینه هم بسیار گزینه مفیدی است. البته شاید خیلی از ماها دلیل بودن این گزینه را ندانیم ولی من همینجا اشاره کوچکی به آن می کنم. اگر گاهی کسی به پستهای پیشین شما نظری را ارسال کند شاید شما هیچ وقت از وجود آن نظر آگاه نشوید. اما این گزینه تمام آخرین نظرهایی را که برای شما ارسال شده است را چه به پست جدید و چه به پستهای قدیم آگاه می سازد.
به عکس پایین دقت کنید…

با  انتخاب نظرات انتخابی و کلیک بر روی مستطیل سبز رنگ می توانید نظراتی که تایید نشده اند نیز تایید کنید. به شرطی که در قسمت ارسال مطالب نوع نظرخواهی شما  ” با تایید شما ” صورت بگیرد.

 

نظرات تایید نشده : این قسمت هم در خط آخر مورد قبلی توضیح داده شد.
پیوندهای روزانه: اگر قصد دارید به یکی از پستهای خود لینک بدهید و خواهان این هستید که مطلب مورد نظر شما را بیشتر ملاقات کنند می توانید از این امکان بلاگفا استفاده کنید. به شکل پایین توجه کنید…

 

پیوندهای وبلاگ: وبلاگ نویسان معمولا دوست دارند با یکدیگر تبادل لینک داشته باشند. تا وبلاگشان از این طریق بازدید بیشتری داشته باشد. شما کاربر عزیز می توانید بدون اینکه در قالب خود تغییری را ایجاد کنید از این گزینه برای تبادل لینک با دوستان اقدام نمائید.

 

موضوعات مطالب: اگر در وبلاگ شخصیتان به موضوعات مختلفی می پردازید حتما از این امکان بلاگفا استفاده کنید. زیرا به بازدید کننده در پیدا کردن مطلب مورد نظرش کمک فراوانی می کند و در وقت هم بسیار صرفه جویی می شود. فایده دیگر این گزینه این است که دیگر نیازی نیست برای موضوعات مختلف٬ وبلاگ جدیدی را باز کنید.

 

نویسندگان وبلاگ : در این بخش می توانید برای یک وبلاگ چند نویسنده را تعیین کنید و همچنین محدوده کاری آنها را مشخص کنید. اگر قصد داشته باشید برای وبلاگ خود چند نویسده را تعیین کنید باید برای هر یک از نویسنده ها شناسه ای را تعیین کنید تا بتوانند با وارد کردن شناسه و کلمه عبور خود وارد وبلاگ گروهی شوند و بر اساس محدودیتهایی که مدیر وبلاگ تعیین می کند کار خود را انجام دهد. 

 

تنظیمات و دیگر امکانات : در این بخش می توانید تنظیمات وبلاگ از قبیل: "انتخاب قالب وبلاگ"، "ویرایش قالب وبلاگ"، کدها و جاوا اسکریپتهای اختصاصی کاربر ( کدهای سیستم های آمار بازدیدکنندگان، نظرسنجی، پخش آهنگ...)، ”تغییر عنوان وبلاگ٬ نام نویسنده٬ شرح کوتاهی در رابطه با وبلاگ شما٬ ایمیل نویسنده٬ ایمیل خصوصی٬ ممنطقه زمانی٬ درباره وبلاگ یا خودتان می توانید توضیحاتی را ذکر کنید٬ تصویر نویسنده وبلاگ و یا لوگوی وبلاگتان را می توانید در سرور بلاگفا ذخیره کنید. ۵۰ کیلوبایت فضایی است که بلاگفا در اختیار شما قرار می دهد. ضمناً عکس شما می بایست با یکی از دو فرمت jpeg و یا Gif باشد. نحوه نمایش تاریخ پستها ٬ نحوه نمایش زمان پستها٬ نحوه نمایش تاریخ آرشیو٬ نحوه آرشیو مطالب وبلاگ ( به صورت ماهانه یا به صورت هفتگی و… ) به صورت ماهانه یا به صورت هفتگی و…٬ تعداد پستها در صفحه نخست٬ تعداد پستها در صفحات داخلی٬ تعداد پیوندهای روزانه در هفته” مانند: کدهای سیستمهای آمار بازدید کنندگان وبلاگ و یا پخش آهنگ به صورت ماهانه یا به صورت هفتگی و… نیز از طریق همین بخش قابل دسترسی و تنظیم هستند.

 

انتخاب قالب وبلاگ : بلاگفا دارای 27 قالب استاندارد می باشد که شما می توانید یک قالب را به سلیقه خود و متناسب با موضوع وبلاگتان انتخاب کنید. حتی الامکان سعی کنید از قالبهایی که خیلی مورد استفاده قرار می گیرند استفاده نکنید زیرا وبلاگ شما برای بازدید کننده ظاهری خسته کننده خواهد داشت. علاوه بر قالب های پیش فرض بلاگفا، با یک جستجوی ساده در اینترنت به صدها قالب متنوع در سایت های مختلف دست خواهید یافت که بسته به موضوع وبلاگ و سلیقه ی خودتان می توانید از آنها به عنوان قالب وبلاگ خود استفاده نمایید.

نحوه ی استفاده از این قالب ها هم بسیار ساده می باشد و حتی کسانی که از دانش کدنویسی و طراحی صفحات وب اطلاع خاصی ندارند می توانند از آنها استفاده نمایند.

روش استفاده از قالب های ارائه شده در سطح اینترنت به این شکل می باشد که تمام سایت های ارائه کننده ی این قالب ها در کنار بخش معرفی قالب، یک "کد قالب" را در اختیار شما قرار می دهند و تنها کافیست تا این کد را کپی کرده و از قسمت "ویرایش قالب" در بخش مدیریت وبلاگ خود آن را با کد قالب خود جایگزین نموده و ثبت نمایید.

 

ویرایش قالب : در این بخش می توانید تغییرات دلخواه خود را در قالب وبلاگتان ایجاد کنید. اگر آشنایی چندانی به ساختار دستورات HTML ندارید خیلی کدهای قالب را دستکاری نکنید.

برای مشاهده ی تصویر بزرگتر کلیک نمایید

ویرایش قالب آرشیو : هنگامی که روی آرشیو وبلاگ کلیک می کنیم صفحه جدیدی باز می شود که قالب آن با قالب صفحه اصلی وبلاگ فرق دارد (البته اگر قالبتان اختصاصی باشد)دقت داشته باشید که اگر قالب وبلاگتان را تغییر دادین٬ قالب آرشیو را هم مانند همان قالب اصلی وبلاگ خودتان تغییر دهید. ( مانند تصویر قبل است… .)
 
درج در فهرست وبلاگها : شما میتوانید با ثبت وبلاگ خود جزو فهرست بزرگ وبلاگهای بلاگفا شوید . اهمیت این موضوع زمانی است که شما هنگام آپدیت وبلاگ جزو فهرست آپدیت شده ها قرار میگیرید.
موافقین ۳ مخالفین ۰ ۹۳/۱۲/۰۴
مهدیار محمودی

آموزش بلاگفا

آموزشی

نظرات  (۱۱)

ازتون ممنونم . خیلی خوب توضیح داده بودید .
پاسخ:
❤️❤️
۳۰ آبان ۹۶ ، ۲۲:۵۴ Zarzari.8287@gmail.com
سلام یه سوال داشتم جیمیلمو بعنوان ایمیل زدم حالا هم وبلاگ درست نمیشه باید چه کار کرد؟؟؟از لطفا طریق جیمیل برام بفرستین💐💐💐💐🌹🌹🌹
پاسخ:
منظور از وبلاگ درست نمیشه چیه؟
سلام میخاستم بدونم چطور کد اسکریپت جاوا رو وارد کنم/.البته میدونما اما وقتی وارد میکنم دو کد مثل جستوجو و پرینت از متن ها باهم اوی یک جا می افتن و نمیخام این طور بشه ممنون میشم رهنماییم کنید
ممنون ازمطلب خوبی که دادین
پاسخ:
❤️❤️
سلام ، چی جوری میتونم بغل وبلاگ تبلیغات بزارم یا آدرس وبلاگ های دیگه رو
پاسخ:
سلام از قسمت کد های جاوا اسکریپت میتونید اطراف ولاگ بنر ها و اسکریپت های مختلف بذارید
ممنون از شما
پاسخ:
❤️❤️
ممنون از راهنمایی هاتون میخواستم بگم من با راهنمایی هاتون یه دونه بلاگفا نوشتم اگه میشه بهش نظر بدید
http://www.simhrb.blogfa.com
چطوری میتونم پیامی که گذاشتمو پاک نم
پاسخ:
بعید میدونم شما بتونید :)
۳۰ مرداد ۹۷ ، ۰۵:۵۷ دانلود فیلم جدید
سلام عالی بود ممنون
باسلام
من فرم را اعم از نام کاربری وبقیه اطلاعات و که وارد میکنم
همچنین جیمیل و تکرار جمیل و که وارد میکنم قبول نمیکنه، میزنه تکرار ایمیل همخوانی ندارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام من رفتم سایت الگفا وهمه مشخصاتو کامل کردم و خب درست هم بود ولی چرا وقتی قبول کرد نذاشت مطلبمو بنویسم تازه اصن نشر هم نداد
وقت شرح ورمز وعبور وعنوان و ایمیلمو نوشتم وبعدش گفت تبریگ سایت شما ایجاد شد _چرانذاشت مطلب بنویسم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی